sábado, 7 de febrero de 2015

L'alegria - 3r sessió



El passat divendres vam realitzar la 3r sessió del nostre projecte sobre les emocions. En aquest cas vam treballar l'Alegria.

És molt important que els infants verbalitizin allò que els fa feliç i aprendre a canalitzar la felicitat, per això, vam començar la sessió a partir de la lectura del conte "Les emocions d'en Pol" de Liesbet Slegers.

A partir de la interacció entre el portagonista i els infants, va donar lloc a una conversa on aquests van expressar a través d'expressions facials i moviments coporals la felicitat. També van verbalitzar tot allò que els feia sentir felicitat: petons, una abraçada de la mare, jugar amb els amics, celebrar un aniversari, etc.


Tot seguit, a partir de l'escolta de la cançó "Alegria" de Cirque Du Soleil tots junts vam pintar el montsre de colors feliç i de color groc.


Per finalitzar la sessió, vam fer una petita obra d'art amb colors molt càlids per expressar la felicitat. A partir d'un fons groc com el sol, els infants van utilitzar elements rodons (gots de plàstics, tubs de paper de wàter i taps de plàstics) per plasmar moltes formes rodones. I així els va quedar!


Tots els nens i nenes es van anar molt contents cap a casa per gaudir d'un bon cap de setmana!

Podeu deixar els vostres comentaris i els llegiré encantada. Gràcies!


No hay comentarios:

Publicar un comentario